+32 (0)51 55 00 20

+32 (0)479 36 24 40

Fullwood-Packo ON TOUR

Fullwood-Packo organiseert een reeks "On Tour" Evenementen bij U in de buurt.

 

Fullwood-Packo heeft er dit jaar voor gekozen om niet aanwezig te zijn met een stand op Agribex. Maar om met de beurstand en acties tot bij de klanten te komen.

Wij staan garant voor een persoonlijke aanpak, een goede service en een sterk doorgedreven kwaliteit. Daarom werken we al jaren met een team van regionale agenten die zijn gelijke niet kent. Ons uitgebreid netwerk van installateurs en service techniekers staan 24 op 24 paraat met een uitmuntende dienstverlening. We hebben dit jaar besloten om ook onze beursstand tot bij deze regionale agenten te brengen. Zo moet u als klant niet naar Brussel komen om onze nieuwigheden te ontdekken, maar vind u ons zoals altijd bij u om de hoek.

Het Fullwood-Packo On Tour team zal daarom tijdens de maanden november en december 4 locaties* aandoen verspreid over Vlaanderen. Je kan er kennis maken met onze teams en onze nieuwste producten. We voorzien speciale "ON TOUR" CONDITIES voor nieuwe projecten, renovaties en op onze onderhouds- en sleetproducten.

Dit alles in een gezellige sfeer, met een hapje en een drankje!

Kom zeker eens langs!